vineri, 29 mai 2009

Porc misogin, partea II

Una dintre placerile mele cele mai timpurii, era misoginismul manifestat spontan, si cu dezinvoltura.
Aveam o pofta nestapanaita de a soca, de a intimida, de a bloca, in stack overflow, persoanele in fata carora simteam sa epatez. Odata in timp ce admiram cu colegii o bunaciune care defila incoaci-si-ncolo, unul dintre noi exclama, oare cati metri de pula o fi halit asta? La care eu, eminent fizician, dar submediocru matematician:)) il luminez dilema: sa consideram o pula de lungime derizorie, 15 cm, adica 0.15 m, inmultita cu o 2 intrari la 2 secunde, fiindca media e de 4 frecari in 2 secunde, adica o intrare si o iesire pe secunda, avem o intrare pe secunda de unde simplu, ne resulta urmatoarele calcule 0.15m x 20 minute cat are un contact sexual obisnuit, avem 0.15 x 20 x 60=180 m. Prietene, in acest moment putem vorbi de uzura la orificiu, whether you like it or not.
Deci o tipa haleste in pizda un minim de 180 metri la "pedala". Daca ii dai 40 de minute ai 360 metri de pula varate-n ea si inca pe atatea scoase, deci 720 de metri de pula s-au frecat de pizda ei la un numar de 40 de minute de futai. Prietene daca nu se irita la bishboc gagica, imagineaza-ti cat antrenament are.
Alte calcule sunt acestea o pula de 18 cm x 20 x 60=216 metri intrati, si inca 216 iesiti la 20 de minute de marleala. Pentru o pula de 20 cm, avem deja un numar guiness de 240 metri de pula intrati si un total de 480 metri de pula frecata de pizda ei. Drept urmare, un pularau de 20 cm, care ii baga 2 numere de 20 de minute la pizda lui ii petrece prin pizda aproape 1 km de pula. Numai el singur!!!!
Acum calculati uzura in functie de varsta si numarul ei de parteneri, calculand, dupa spusele ei, cam cat de des o facea cu ala si care ii erau performantele, daca se paote vorbi de asa ceva in ceea ce-l priveste pe un fost.:))
sa facem un calcul ordinar la o relatie de 6 luni cu o pizda oarecare:
calculam totul worst case scenario: pula de 15 cm, numarul de 20 minute /zi la o medie de 15 zile futatoare pe luna, restul fiind menstruatii, migrene, accese de prostie, propriul tau mers la alte pizde, etc.
avem:
0.15m x 20 min x 60 x15 x 6=16200 de metri intrati, 32.000 metri du-te vino!
Intr-o relatie de 6 luni, orice muiere ia minim 32 de kilometri de pula in pizda.
q.e.d.

3 comentarii:

  1. Voi, baieţii... Faceţi orice ca să vă multiplicaţi lungimea penisului.
    Postul este foarte educativ, în esenţă.

    RăspundețiȘtergere
  2. ooo....aici e un comentariu . nu pot sa trec peste comentarii.

    RăspundețiȘtergere

Treceţi şi p-aici!